Audio meditatie innerlijke actie

Home » Onbewuste geest inzetten » Audio meditatie innerlijke actie

Ontdek de kracht van onze geleide meditatie voor innerlijke actie. Transformeer je innerlijke wensen in concrete stappen door deze naar je onbewuste geest te sturen. Ervaar meer innerlijke rust en focus door onze audio meditatie, met mindfulness, diepe ademhalingstechnieken en visualisatie meditatie. Perfect voor een ontspannen en doelgerichte start van je dag.

Sluit je ogen en begin de meditatie

Sluit je ogen en focus op de ademhaling. Dit is het beginpunt van de meditatie, waar je jezelf voorbereidt op een diepe ontspanning en innerlijke rust.

Creëer een moment van stilte

Laat de dagelijkse zorgen los en creëer een moment van innerlijke stilte. Deze mindfulness oefening helpt je om de rustgevende kracht van meditatie te ervaren.

Verbind met jezelf

Breng je aandacht naar binnen en voel hoe je helemaal bij jezelf komt. Dit is essentieel voor een effectieve geleide meditatie voor ontspanning.

Dieper in trance

Laat jezelf steeds dieper zakken in een toestand van ontspanning. Hoe dieper je gaat, hoe meer je de innerlijke rust zult voelen.

Visualisatie van licht

Stel je een flits van licht voor en observeer de kleur en intensiteit. Deze visualisatie meditatie helpt je om verbinding te maken met je innerlijke rust en kracht.

Beantwoord je innerlijke vraag

Stel jezelf de vraag wat er vandaag voor jou belangrijk is. Wacht op een antwoord in de vorm van een woord, beeld of gevoel. Dit helpt je om helder te krijgen wat je vandaag moet doen om je doelen te bereiken en je focus en concentratie te verbeteren.

Visualiseer de actie die bij jouw innerlijke antwoord past

Stel je voor hoe je de situatie en actie uitvoert die overeenkomt met jouw innerlijke antwoord. Zie jezelf in de situatie die belangrijk voor je is vandaag, en hoe je deze actie met vertrouwen en kalmte uitvoert. Dit helpt je om de intentie van de meditatie om te zetten in concrete acties en zorgt voor een gevoel van innerlijke rust en doelgerichtheid.

Plan het moment waarop je de actie uitvoert

Bepaal waar en wanneer je deze actie zult uitvoeren. Visualiseer de plaats en het tijdstip waarop je deze belangrijke actie zult ondernemen. Dit maakt deel uit van meditatie om de dag te beginnen en helpt je om je dag met focus en intentie te starten. Door je mentaal voor te bereiden op het moment, kun je de actie met meer vertrouwen en precisie uitvoeren.

Vertrouw op je onderbewuste

Vertrouw erop dat je onderbewuste geest alles in werking zet wat nodig is om jouw intenties waar te maken. Je onderbewuste werkt voortdurend om je te ondersteunen bij het realiseren van de acties die je vandaag belangrijk vindt. Dit proces is een krachtige manier om diepe ademhalingstechnieken en visualisatie meditatie te integreren in je dagelijkse leven.

Keer langzaam terug naar het heden

Sluit de meditatie af door langzaam je ogen te openen en terug te keren naar het heden. Neem een moment om de rustgevende ademhalingsoefeningen te waarderen die je zojuist hebt uitgevoerd. Voel de innerlijke rust en bereid je voor om de dag met hernieuwde focus en energie te beginnen.

“Het verkennen van mijn onbewuste geest heeft me zoveel over mezelf geleerd. Echt een unieke ervaring.” — Marieke

Reviews

★★★★★
"Leren mediteren heeft mijn dagelijkse leven zoveel kalmer gemaakt. Kan niet meer zonder."
(Dirk, Adviseur)
★★★★★
"Meditatie was nieuw voor mij, maar wat een verschil maakt het! Echt een eye-opener."
(Lotte, consultant)
★★★★★
"Ik sta versteld hoeveel ik over mijn onbewuste geest heb geleerd. Het heeft alles veranderd."
(MILAN, MARKETEER)

Doen: regelmatig meditaties ontvangen om persoonlijk te groeien?

Wil je regelmatig nieuwe audiomeditaties en andere tips ontvangen?

Dank je!

Pin It on Pinterest