Toegang tot onze trainings journeys en community

HGH / membership

membership: start vandaag met de mentale reis van je leven

Onze training journeys zijn specifiek ontworpen om je persoonlijke en professionele groei te bevorderen, vergelijkbaar met het zorgvuldig trainen voor een marathon, maar dan gericht op mentale en intuïtieve ontwikkeling.
Door deel te nemen aan onze training journeys, maak je deel uit van een gemeenschap die zich toelegt op het realiseren van ieders potentieel door middel van continue zelfreflectie en groei. Elk programma is een stap in het continu proces van leren, groeien en evolueren. Het is jouw kans om samen met ons dieper in te gaan op zelfontdekking en de kunst van het ‘Train your Brain’, en om je ware potentieel te benutten, zowel individueel als collectief.
Je begint je reis met HGH / essentials, met jezelf waarnemen en observeren.  Daarna kies je voor HGH / for-life: de trainings journey die alle aspecten van jou leven belicht en gaat veranderen. Voor deze laatste organiseren we ook elke maand een online sessie.

“Het verkennen van mijn onbewuste geest heeft me zoveel over mezelf geleerd. Echt een unieke ervaring.” — Marieke

member worden

ESSENTIALS

Onze basis tools: de volgende stap voor iedereen

FREE

Toegang tot onze essentials training journey
Regelmatig nieuwe meditaties

ALL JOURNEYS

Toegang tot al onze training journeys, met live sessies

49 euro per maand

Toegang tot alle training journeys
Live sessies
Nieuwe trainingen ook op locatie

INDIVIDUAL / TEAM

Specifiek programma met het hoogste rendement

In overleg

Toegang tot al onze training journeys
Individueel of groepsprogramma
Je / jouw eigen doelen en wensen
Op locatie of online
Gegarandeerd resultaat

FAQ - Veel gestelde vragen

Wat houdt het 'essentials' of 'free' membership in?

Het essentials membership vormt de basis. Het is volledig kosteloos, no strings attached. We vinden het gewoon simpelweg belangrijk dat iedereen toegang heeft tot deze meditatieve tools. Als je kiest voor dit memberhsip krijgt je toegang tot Human-Growth-Hacking / essentials.

Waarom een abonnement?

Ons 'for-life' abonnement bevat alle training journeys die we op dit moment aanbieden. Er is altijd elke maand 1 online sessie waaraan je deel kunt nemen.

Hoe lang loopt mijn abonnement?

Alle abonnement lopen per maand. Je kunt dus elke maand opzeggen. Je mist dan natuurlijk wel de voordelen van het desbetreffende abonnement.

=

Wat houdt deze trainings journey in?

 • Je leert mediteren
 • Het benutten en ontwikkelen van je onbewuste geest
 • Je leert in je meditatie het waarnemen  en observeren van jezelf
 • Je zelfkennis verbeteren door jezelf diepgaand waar te nemen en te observeren

Wat kun je bereiken met ons trainings programma?

Je kunt persoonlijke groei, diepgaand zelfinzicht, en een versterkte intuïtie bereiken. De trainings journey HGH / essentials is bedoeld om -als je dat wilt- daarna de vervolg trainings journeys te kunnen volgen. De ervaringen die je hier opdoet zijn namelijk essentieel voor het vervolg.

Waarom is HGH / essentials gratis?

De training is gratis aangeboden om zelfontwikkeling toegankelijk te maken voor iedereen. In de wereld van morgen is het belangrijk dat mensen leren hun onbegrensde potentieel, aanwezig in hun onbewuste geest, leren te gebruiken.

Hoe werkt de methode?

Elke vorm van groei begint met jezelf te doorgronden. Wie ben je eigenlijk echt? Het stond al boven de tempel van Apollo in Delphi: “Ken U zelf”. Tijdens het programma start je thematisch met je eigen mind in kaart te brengen. Hoe beter je doorgrondt waarom je zelf op een bepaalde manier functioneert, tegen het leven, mensen en zaken aankijkt, je triggers en valkuilen kent, hoe beter je startpunt voor transformatie. Je eerste stap is dus gericht op inzicht krijgen.

Als je snapt hoe en waarom je eigen geest werkt, is ingedeeld en hoe je tot je huidige zelf bent gekomen, dan kun je transformeren.

We mediteren om je geest in ‘transformatie-modus’ te brengen. We gebruiken een krachtige symbolentaal die je onderbewuste begrijpt en in beweging brengt om je transformatie te starten. Deze cirkel van groei: van inzicht – transformatie – groei start met de maandelijkse bijeenkomst en blijft vervolgens bewegen door de aandacht die je eraan geeft. Dit proces wordt ondersteund door thuisopdrachten.

Reviews

★★★★★
"Leren mediteren heeft mijn dagelijkse leven zoveel kalmer gemaakt. Kan niet meer zonder."
(Dirk, Adviseur)
★★★★★
"Meditatie was nieuw voor mij, maar wat een verschil maakt het! Echt een eye-opener."
(Lotte, consultant)
★★★★★
"Ik sta versteld hoeveel ik over mijn onbewuste geest heb geleerd. Het heeft alles veranderd."
(MILAN, MARKETEER)

Herken je jezelf in het volgende?

 • Ik ben erg gemotiveerd om te groeien
 • Ik ben bereid om uit mijn comfort-zone te stappen
 • Ik begrijp heel goed dat dit programma heel dichtbij komt en confronterend kan zijn
 • Ik vind het geen probleem om tijd te investeren
 • Ik begrijp dat ik door dit programma ga veranderen

Wanneer moet je zeker niet deelnemen?

 • Als je niet werkelijk gemotiveerd bent
 • Te weinig tijd hebt
 • Niet elke sessie kunt deelnemen

Online en Maandelijkse bijeenkomsten

Het Human Growth Hacking for life programma is een jaarprogramma. Elke stap in het programma bestaat uit een bijeenkomst (één per maand) met verschillende inzicht- en transformatie opdrachten. De bijeenkomsten vinden online en op locatie plaats.

“Ik sta versteld hoeveel ik over mijn onbewuste geest heb geleerd. Het heeft alles veranderd. De essentials training is voor mij echt een succes! En nog gratis ook — Johannes (Developer)”

Pin It on Pinterest