Kennismaken met je onbewuste geest

HGH / ESSENTIALS

Trainingsjourney: Human-Growth-Hacking / essentials

Ontdek de kracht van je eigen potentieel met Human-Growth-Hacking (HGH) Essentials, een essentiële training gericht op het versterken van je intuïtie en waarnemingsvermogen door middel van meditatie. Deze basistraining is een praktische reis waarbij je leert om diepgaand waar te nemen en te observeren, beginnend bij jezelf en vervolgens geleidelijk overgaand naar je omgeving. Door deze methodiek ontwikkel je een groter bewustzijn van je intuïtie en verbeter je je vermogen om de wereld om je heen scherper waar te nemen. Deze gratis trainingsreis leidt je door het proces van het bewust maken van je intuïtie en het aanzienlijk vergroten van je waarnemingsvermogen.

=

Wat houdt deze trainings journey in?

 • Je leert mediteren
 • Het benutten en ontwikkelen van je onbewuste geest
 • Je leert in je meditatie het waarnemen  en observeren van jezelf
 • Je zelfkennis verbeteren door jezelf diepgaand waar te nemen en te observeren

Wat kun je bereiken met ons trainings programma?

Je kunt persoonlijke groei, diepgaand zelfinzicht, en een versterkte intuïtie bereiken. De trainings journey HGH / essentials is bedoeld om -als je dat wilt- daarna de vervolg trainings journeys te kunnen volgen. De ervaringen die je hier opdoet zijn namelijk essentieel voor het vervolg.

Waarom is HGH / essentials gratis?

De training is gratis aangeboden om zelfontwikkeling toegankelijk te maken voor iedereen. In de wereld van morgen is het belangrijk dat mensen leren hun onbegrensde potentieel, aanwezig in hun onbewuste geest, leren te gebruiken.

“Het verkennen van mijn onbewuste geest heeft me zoveel over mezelf geleerd. Echt een unieke ervaring.” — Marieke

Hoe werkt de methode?

Elke vorm van groei begint met jezelf te doorgronden. Wie ben je eigenlijk echt? Het stond al boven de tempel van Apollo in Delphi: “Ken U zelf”. Tijdens het programma start je thematisch met je eigen mind in kaart te brengen. Hoe beter je doorgrondt waarom je zelf op een bepaalde manier functioneert, tegen het leven, mensen en zaken aankijkt, je triggers en valkuilen kent, hoe beter je startpunt voor transformatie. Je eerste stap is dus gericht op inzicht krijgen.

Als je snapt hoe en waarom je eigen geest werkt, is ingedeeld en hoe je tot je huidige zelf bent gekomen, dan kun je transformeren.

We mediteren om je geest in ‘transformatie-modus’ te brengen. We gebruiken een krachtige symbolentaal die je onderbewuste begrijpt en in beweging brengt om je transformatie te starten. Deze cirkel van groei: van inzicht – transformatie – groei start met de maandelijkse bijeenkomst en blijft vervolgens bewegen door de aandacht die je eraan geeft. Dit proces wordt ondersteund door thuisopdrachten.

Reviews

★★★★★
"Leren mediteren heeft mijn dagelijkse leven zoveel kalmer gemaakt. Kan niet meer zonder."
(Dirk, Adviseur)
★★★★★
"Meditatie was nieuw voor mij, maar wat een verschil maakt het! Echt een eye-opener."
(Lotte, consultant)
★★★★★
"Ik sta versteld hoeveel ik over mijn onbewuste geest heb geleerd. Het heeft alles veranderd."
(MILAN, MARKETEER)

Trainingsjourney

HGH / ESSENTIALS

^
Thema

Leren mediteren

Door meditatie leer je je geest te kalmeren, bewustzijn en concentratie te vergroten, en een dieper inzicht in jezelf te ontwikkelen.

^
Thema

Je gedachten

Het observeren van je gedachten helpt je bewust te worden van je mentale patronen, biedt inzicht in je innerlijke wereld, en bevordert een heldere geest en emotionele balans.

^
Thema

De stille plek in jezelf

Door meditatie creëer je een stille plek in jezelf, een persoonlijk toevluchtsoord van rust en helderheid, toegankelijk om diepe innerlijke vrede en zelfinzicht te ervaren.

^
Thema

Jezelf waarnemen

Jezelf waarnemen moedigt aan tot zelfbewustzijn en zelfreflectie, essentieel voor persoonlijke groei en het begrijpen van je eigen handelingen, emoties, en gedachtepatronen.

^
Thema

Jezelf waarnemen in relatie tot de ander

Jezelf waarnemen in relatie tot anderen vergroot je empathie en begrip, helpt bij het navigeren van sociale interacties, en verdiept relaties door bewuste communicatie en zelfbewustzijn.

^
Thema

Je bewust worden van je eigen lichaam

Je bewust worden van je eigen lichaam versterkt de verbinding tussen lichaam en geest, bevordert gezondheid en welzijn, en helpt bij het herkennen en respecteren van je fysieke grenzen en behoeften.

^
Thema

Je onbewuste geest gebruiken voor dagelijkse dingen

Door je onbewuste geest te gebruiken, leer je intuïtief de juiste keuzes te maken in dagelijkse situaties. Dit helpt bij het efficiënt oplossen van problemen en het verhogen van je creativiteit. Het vergroot ook je vermogen om snel te reageren op onverwachte gebeurtenissen.

Herken je jezelf in het volgende?

 • Ik ben erg gemotiveerd om te groeien
 • Ik ben bereid om uit mijn comfort-zone te stappen
 • Ik begrijp heel goed dat dit programma heel dichtbij komt en confronterend kan zijn
 • Ik vind het geen probleem om tijd te investeren
 • Ik begrijp dat ik door dit programma ga veranderen

Wanneer moet je zeker niet deelnemen?

 • Als je niet werkelijk gemotiveerd bent
 • Te weinig tijd hebt
 • Niet elke sessie kunt deelnemen

Online gratis te volgen wanneer jij dat wilt

De Human-Growth-Hacking Essentials trainings journey is voor iedereen gratis te volgen. Je wordt eenvoudig gratis member en volgt de meditaties op een moment dat jou uitkomt.

“Ik sta versteld hoeveel ik over mijn onbewuste geest heb geleerd. Het heeft alles veranderd. De essentials training is voor mij echt een succes! En nog gratis ook — Johannes (Developer)”

Pin It on Pinterest