Diepe ontspanning en energieherstel

Home » Leren mediteren » Diepe ontspanning en energieherstel

Bereik diepe ontspanning en energieherstel met deze geleide meditatie. Laat negatieve energie los en ontvang nieuwe, frisse energie voor balans en rust. Perfect voor innerlijke vrede en herstel.

aarden met je voeten voor meditatie

Sluit je ogen en zet je voeten stevig op de grond. Stel je voor dat er wortels vanuit je voeten de grond in groeien, die je stabiliteit en balans geven tijdens meditatie.

licht visualiseren door je hele lichaam

Visualiseer een licht dat vanuit de wortels via je voeten je hele lichaam binnenstroomt. Laat het licht elke uithoek van je lichaam vullen, inclusief je hoofd, voor diepe ontspanning.

negatieve energie loslaten door visualisatie

Stel je een draaikolk in je buik voor die alle ongewenste energie opzuigt en afvoert. Laat deze energie wegstromen uit je lichaam voor emotionele bevrijding.

ontvang nieuwe energie tijdens meditatie

Draai de draaikolk om en geef het een kleur die je associeert met een nieuwe dag. Laat het nieuwe licht zich door je hele lichaam verspreiden en je vernieuwde energie geven.

bewustwording van je lichaam met lichtmeditatie

Laat het licht je hele lichaam vullen, van je kruin tot je tenen. Visualiseer hoe het licht zich verspreidt en je lichaam van nieuwe energie voorziet, voor een volledige lichaamsscan.

energiecirkel visualiseren voor meditatie

Verbind het licht in je lichaam met de wortels die je hebt laten groeien. Maak de cirkel van energie compleet voor een gevoel van verbondenheid.

observeer je energie tijdens meditatie

Stel je voor dat je jezelf van een afstandje bekijkt. Observeer hoe het licht door je lichaam beweegt en verspreidt voor meer inzicht in je energiestroom.

intensiteit van lichtenergie behouden

Vraag jezelf wat je nodig hebt om de intensiteit van het licht gedurende de dag te behouden. Luister naar wat je intuïtie je vertelt voor blijvende balans.

betekenis van meditatie-ervaring begrijpen

Vraag je onbewuste geest naar de betekenis van wat je hebt gezien of gevoeld. Wees geduldig als de betekenis niet meteen duidelijk is, en laat het zich ontvouwen.

meditatie veilig afsluiten

Als je onbewuste geest er klaar voor is, open je langzaam je ogen en beëindig je de meditatie op je eigen manier voor een rustige overgang.

“Het verkennen van mijn onbewuste geest heeft me zoveel over mezelf geleerd. Echt een unieke ervaring.” — Marieke

Reviews

★★★★★
"Leren mediteren heeft mijn dagelijkse leven zoveel kalmer gemaakt. Kan niet meer zonder."
(Dirk, Adviseur)
★★★★★
"Meditatie was nieuw voor mij, maar wat een verschil maakt het! Echt een eye-opener."
(Lotte, consultant)
★★★★★
"Ik sta versteld hoeveel ik over mijn onbewuste geest heb geleerd. Het heeft alles veranderd."
(MILAN, MARKETEER)

Doen: regelmatig meditaties ontvangen om persoonlijk te groeien?

Wil je regelmatig nieuwe audiomeditaties en andere tips ontvangen?

Dank je!

Pin It on Pinterest