Je innerlijke kern: geleide meditatie zelfinzicht

Home » Onbewuste geest inzetten » Je innerlijke kern: geleide meditatie zelfinzicht

Deze geleide meditatie helpt je om dieper in contact te komen met je innerlijke kern. Door middel van ademhalingsoefeningen, visualisatie en het integreren van onbewuste boodschappen, leer je hoe je innerlijke rust kunt vinden en je focus kunt verbeteren. Laat je meenemen op een reis naar zelfinzicht en diepe ontspanning, en ontdek de kracht van je onbewuste geest. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een rustgevende en betekenisvolle meditatiesessie.

aankomen in het moment

Je begint met het sluiten van je ogen en je bewust worden van het huidige moment. Dit is de eerste stap om je onbewuste geest open te stellen voor de meditatie. Het doel is om volledig aanwezig te zijn, waardoor je geest ontvankelijk wordt voor wat komen gaat.

afdalen naar de kern van jezelf

Je wordt uitgenodigd om langzaam af te zakken naar een diepere staat van ontspanning. Terwijl je dieper zakt, word je steeds meer bewust van je ademhaling. Deze stap helpt je onbewuste geest om zich los te maken van dagelijkse afleidingen en zich te concentreren op innerlijke rust.

bewustwording van je ademhaling

Elke ademhaling brengt je dieper in contact met jezelf. Je wordt gevraagd om je ademhaling te volgen – inademen en uitademen. Dit versterkt de verbinding met je onbewuste geest en bereidt je voor op diepere introspectie.

visualisatie van je innerlijke kern

Je stelt je voor hoe jouw innerlijke kern eruitziet. Dit kan een beeld, woord of gevoel zijn. Door deze visualisatie wordt je onbewuste geest gestimuleerd om zich te openen voor persoonlijke inzichten en diepere lagen van bewustzijn.

omgaan met afleidingen

Als er geluiden van buitenaf zijn, wordt je gevraagd deze te gebruiken om nog dieper in meditatie te gaan. Dit leert je onbewuste geest om externe afleidingen los te laten en zich volledig te focussen op de innerlijke ervaring.

ontvangen van een woord of symbool

In de diepte van je meditatie kan een woord, symbool of weten naar voren komen. Dit is een boodschap van je onbewuste geest. Je wordt gevraagd dit woord of symbool te erkennen en het belang ervan te overwegen.

schrijven en visualiseren van het antwoord

Je visualiseert het ontvangen woord of symbool op een muur, schrijft het op in een mooi handschrift en in een kleur die je aanspreekt. Dit helpt je onbewuste geest om het antwoord te internaliseren en er betekenis aan te geven.

reflecteren op het antwoord

Je neemt afstand van de muur en bekijkt het woord of symbool opnieuw. Dit geeft je de kans om na te denken over de betekenis en hoe het past in je leven. Je wordt aangemoedigd om te overwegen hoe je dit antwoord kunt integreren in je dagelijkse routines.

integreren van het antwoord

Je stelt je voor hoe je dit woord of symbool opneemt in jezelf. Je vraagt jezelf af hoe je het kunt gebruiken in je leven en welke situaties erbij horen. Dit proces helpt je onbewuste geest om praktische manieren te vinden om het antwoord te benutten.

observeren van toekomstige signalen

Je observeert wat er gebeurt wanneer je het woord of symbool in een specifieke situatie plaatst. Je onbewuste geest kan je laten zien wat je hiermee kunt doen in de toekomst, door middel van signalen zoals een woord, geluid of weten. Je wordt uitgenodigd om nieuwsgierig te zijn naar hoe je dit verder zult ervaren en hoe het je kan helpen in je dagelijks leven.

“Het verkennen van mijn onbewuste geest heeft me zoveel over mezelf geleerd. Echt een unieke ervaring.” — Marieke

Reviews

★★★★★
"Leren mediteren heeft mijn dagelijkse leven zoveel kalmer gemaakt. Kan niet meer zonder."
(Dirk, Adviseur)
★★★★★
"Meditatie was nieuw voor mij, maar wat een verschil maakt het! Echt een eye-opener."
(Lotte, consultant)
★★★★★
"Ik sta versteld hoeveel ik over mijn onbewuste geest heb geleerd. Het heeft alles veranderd."
(MILAN, MARKETEER)

Doen: regelmatig meditaties ontvangen om persoonlijk te groeien?

Wil je regelmatig nieuwe audiomeditaties en andere tips ontvangen?

Dank je!

Pin It on Pinterest